Team Online Flex BV │Notarissen │Juristen│Fiscalisten

Hoe het is begonnen..

Na zijn studie belastingrecht ging Rick Schmitz bij PwC (PriceWaterhouseCoopers) aan de slag als fiscalist, waar hij zich specialiseerde in fusies en overnames. Hij hield zich met name bezig met het opzetten van belastingbesparende constructies voor cliënten bij de koop of verkoop van ondernemingen. Daar kwam hij in contact met Martijn Migchelsen.

Martijn is afgestudeerd als technische bedrijfskundige en als overnamespecialist ervaren in bedrijfswaarderingen en het opstellen en beoordelen van business plannen. “Tijdens een vaktechnisch overleg over de introductie van de Flex BV kregen wij het idee om een het proces om een BV op te richten online te laten plaatsvinden.

Op 1 oktober 2012 lanceerden wij de website www.onlineflexbvoprichten.nl. Deze online service werd zo positief ontvangen, dat het tijd was om de stap te nemen. Wij stopten bij PwC en samen met een team bouwden wij het platform in 2 jaar uit tot de grootste oprichtingswebsite van Nederland.”

Rick Schmitz en Martijn Migchelsen

Oprichters

Het team

Juristen, fiscalisten en bedrijfskundigen

Rick

Oprichter & Fiscalist

Rick geeft leiding aan het Online Flex team. Gecompliceerde fiscale en juridische vraagstukken lopen altijd via hem.

Martijn

Oprichter

Martijn begeleidt ondernemers bij businessplannen en financieringen. Tevens is hij verantwoordelijk voor innovatie, zodat processen efficiënter verlopen.

Thomas

Fiscalist

Thomas is hands-on fiscalist en heeft persoonlijk contact met iedere klant voordat een vennootschap bij Online Flex BV wordt opgericht.

Diederick

Senior Bedrijfsjurist

Diederick is senior bedrijfsjurist en is 3,5 jaar werkzaam geweest als advocaat. Voor juridische vragen ben je bij Diederick aan het juiste adres.

Helen

Commercieel Jurist

Helen is student internationaal en Europees belastingrecht. Helen helpt samen met Michael en Reinier dagelijks ondernemers met het oprichten van de BV.

Michael

Commercieel jurist

Michael is commercieel jurist bij Online Flex BV. Michael helpt ondernemers bij de laatste fase van het oprichten van de BV. Michael is gespecialiseerd in het inrichten van de BV-structuur.

Reinier

Commercieel jurist

Reinier houdt zich dagelijks bezig met het voorzien van advies aan ondernemers. Daarnaast houdt Reinier zich bezig met de overdracht van aandelen en het wijzigen van statuten.

Marketing

Desmond

Search Engine specialist

Desmond zorgt voor het optimaliseren van de website voor zoekmachine marketing. Samen met Nick is zijn missie om de website goed vindbaar te laten zijn.

Software Development

Sven

Hoofd development

Sven is hoofd development van Online Flex BV. Samen met het developmentteam is hij verantwoordelijk voor onze software en techniek.

Arnold

Senior Software Architect

Arnold is de senior Software architect. Hij verzint de functionaliteiten en zorgt dat de software altijd blijft werken en veilig is.

Moesjarraf

Back-end developer

Als onderdeel van het developmentteam verzorgt Moesjarraf de programmering van onze geavanceerde document generatoren.

Jurre

All-round developer

Als onderdeel van het developmentteam verzorgt Jurre de programmering van het hart van onze oprichtingsmodule.

Omhoog