Hoe het is begonnen..

Na zijn studie belastingrecht ging Rick Schmitz bij PwC (PriceWaterhouseCoopers) aan de slag als fiscalist, waar hij zich specialiseerde in fusies en overnames. Hij hield zich met name bezig met het opzetten van belastingbesparende constructies voor cliënten bij de koop of verkoop van ondernemingen. Daar kwam hij in contact met Martijn Migchelsen. Martijn is afgestudeerd als technische bedrijfskundige en als overnamespecialist ervaren in bedrijfswaarderingen en het opstellen en beoordelen van business plannen. “Tijdens een vaktechnisch overleg over de introductie van de Flex BV kregen wij het idee om een het proces om een BV op te richten online te laten plaatsvinden. Op 1 oktober 2012 lanceerden wij de website www.onlineflexbvoprichten.nl. Deze online service werd zo positief ontvangen, dat het tijd was om de stap te nemen. Wij stopten bij PwC en samen met een team bouwden wij het platform in 2 jaar uit tot de grootste oprichtingswebsite van Nederland.”

Het team

Juristen, fiscalisten en bedrijfskundigen

rick

Rick

Oprichter & Fiscalist

Rick geeft leiding aan het Online Flex team. Gecompliceerde fiscale en juridische vraagstukken lopen altijd via hem.

martijn

Martijn

Oprichter

Martijn begeleidt ondernemers bij businessplannen en financieringen. Tevens is hij verantwoordelijk voor innovatie, zodat processen efficiënter verlopen.

thomas

Thomas

Fiscalist

Thomas is hands-on fiscalist en heeft persoonlijk contact met iedere klant voordat een vennootschap bij Online Flex BV wordt opgericht.

diederick

Diederick

Chief Legal

Diederick is voormalig advocaat en heeft ruim 5 jaar ervaring als jurist. Hij is de jurist binnen Online Flex. Hij beheert de juridische software en adviseert ondernemers over contracten en aansprakelijkheden.

coen

Coen

Jurist

Coen is fiscalist en daarnaast ook verantwoordelijk voor het support team bij Online Flex Bv. Samen met het team helpt hij onze klanten bij bijvoorbeeld het oprichten van hun bedrijf.

michael

Michael

Tax & Legal Consultant

Michael is commercieel jurist bij Online Flex. Naast zijn studie aan de Universiteit helpt hij ondernemers in de laatste fase van de BV oprichtingsprocedure. Zo adviseert hij bijvoorbeeld over het inrichten van hun BV structuur of opzet van een administratie.

reinier

Reinier

Tax & Legal Consultant

Rein is commercieel jurist bij FIRM24 en adviseert onder andere bij het opzetten van de juiste structuur voor je onderneming. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met aandelenoverdrachten, -uitgiftes en statutenwijzigingen en adviseert hij omtrent de administratie.

Software Development

svencto

Sven

CTO

Sven is als CTO technisch eindverantwoordelijk voor alles wat met onze techniek en software te maken heeft. Met zijn achtergrond als ervaren (lead)developer en scrummaster, stuurt hij alle development activiteiten aan.

arnold2

Arnold

Software architect

Arnold heeft ruime ervaring in het opzetten en ontwikkelen van software. Al in de rol als lead-developer als software architect helpt Arnold het met uitzetten van de grote lijnen en bewaken van de kwaliteit.

moes

Moesjarraf

Back-end Developer

Moesjarraf werkt in het development team als back-end developer voor zowel Online Flex als de LegalThings omgeving.

jurre

Jurre

All-round developer

Jurre is als all-round developer betrokken bij zowel de Online Flex en LegalThings software. En zodra er op Online Flex website dingen moeten gebeuren die voor team marketing net wat complexer te zijn, is Jurre de held die het technisch toch weer geregeld krijgt.