Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren
146

Beoordelingen met 4 sterren
18

Beoordelingen met 3 sterren
2

Beoordelingen met 2 sterren
geen

Beoordelingen met 1 ster
geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door Flamepoints op 14 Jun 2019

Werkt makkelijk en snel, bij vragen wordt je snel geholpen en de chat is daarbij een zeer welkome. Binnen een week afspraak kunnen maken bij de notaris.

Zou ik me nu zo 123 niet kunnen bedenken.

9 door E & L Onderhoud op 13 Jun 2019

Ik heb met spoed een bv opgericht. Het kon grotendeels online. Bij onduidelijkheden wordt je meteen telefonisch te woord gestaan. Ik heb het als heel fijn ervaren. Leuke medewerkers op kantoor bij het tekenen van de aktes.

Geen

10 door Nima op 12 Jun 2019

Hele duidelijke, goede en snelle hulp.

geen

8 door Ron op 11 Jun 2019

snelheid en (zeer) duidelijke taal

Stop met aanbieden van KNAB. [Man, man, wat was dat een slechte ervaring. Ik zou er een column over kunnen schrijven. Uiteindelijk voor een andere bank gekozen, na veel tijd, mailtjes, afwijzingen, wachten op weer vrijgeven voor een nieuwe poging, weer fout op fout. Inconsequenties in procedure. minstens zes maal tel. contact met de helpdesk, 1x per chat, maar die werd plotseling afgebroken. etc. etc. ] Maar contact met jullie was Prima ! 🙂

9 door op 10 Jun 2019

Snelle, duidelijke en deskundige hulp via de chat. Zelfs op Tweede Pinksterdag.

Geen

10 door Rene op 6 Jun 2019

Alles goed, deskundige en snellere hulp gratis.

Geen.

9 door Ruben Hedron management group op 5 Jun 2019

Netjes en snel geholpen, vakkundige mensen en bruikbare antwoorden op gedetailleerde vragen. Super

Geen

8 door Koos op 29 May 2019

snelle reactie, deskundige hulp

Geen

10 door Peter Oostra management training coaching op 29 May 2019

Snel, overzichtelijk, professioneel,

Ik snap de vanaf prijs als lokker. De meerkosten zijn logisch en toch kan dat nog net iets anders. Bijvoorbeeld de incl en excl prijs noemen.