Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren
146

Beoordelingen met 4 sterren
18

Beoordelingen met 3 sterren
2

Beoordelingen met 2 sterren
geen

Beoordelingen met 1 ster
geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

8 door alex massa op 17 Jan 2019

snel en handig

ik zie nix voor verbetering

10 door op 16 Jan 2019

Snelle reactie Juiste antwoorden Geduldig

Geen

10 door Abelsma Holding BV op 15 Jan 2019

super snel geregeld en alle gemaakte afspraken worden nagekomen ik ben zeer tevreden na oprichten Holding

Geen

10 door Martijn op 14 Jan 2019

heldere communicatie

Geen

10 door Hamit/ HMT Adviesgroep bv op 8 Jan 2019

Snel en accuraate handelingen en goede kennis van de materie

Geen

8 door MIranda op 21 Dec 2018

Snelheid van handelen, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid van de medewerkers, handige website

Wijzigingen in stukken nadrukkelijk afstemmen met clienten alvorens te handelen

9 door Sherida/TransActory op 19 Dec 2018

Zeer goede telefonisch ondersteuning. Gebruiksvriendelijke website en formulier. Kundige en servicegerichte medewerkers.

Ik heb 2 keer de vragenlijst voor omzetting eenmanszaak naar BV in moeten vullen en het ging helaas 2 keer mis.

9 door Xander op 7 Dec 2018

Gratis gedegen advies.

Geen

10 door Louis op 6 Dec 2018

Snelle reactie! Inhoudelijk perfect

Isa verdient doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf. Dit zorgt er voor dat het bedrijf met een mooi ondernemingsplan over 5 jaar de markt overneemt. Dit argument is gebaseerd op het inhoudelijke kwaliteit van het gegeven antwoord. Ik ben hierdoor erg bevredigend mijn avond in gegaan. Hartelijk dank Isa!