Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren
146

Beoordelingen met 4 sterren
18

Beoordelingen met 3 sterren
2

Beoordelingen met 2 sterren
geen

Beoordelingen met 1 ster
geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

10 door Reinier op 2 May 2019

Uitstekend nagedacht over de customer journey van de klant! Eigenlijk alle pitfalls zijn weggenomen.

Geen

9 door Kees Havelaar op 30 Apr 2019

Geen

Geen

10 door Erik Baijens op 26 Apr 2019

Via het online platform een BV opgericht. Echt fantastisch gegaan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en alles gaat in een goed tempo. Het is uiteraard wel zaak dat je ook je eigen input goed op orde hebt.

Geen

10 door Hoody op 17 Apr 2019

Vriendelijke organisatie, persoonlijk contact en expertise!

Geen

10 door Emiel Gerardu - NUTORIOUS peanut butters op 11 Apr 2019

Lisa Kate nam de tijd om mij te bellen en mijn vragen te beantwoorden na uitgebreide chat. Duidelijk, behulpzaam en meedenkend. Heel fijn.

Geen

10 door isabel op 2 Apr 2019

Goede ondersteuning op de chat, echt al mijn vragen kunnen beantwoorden.

Geen

10 door Ro op 22 Mar 2019

Goed, snel en duidelijk! Professionele service. Bedankt Isa!

Geen

10 door Peter op 21 Mar 2019

Snel, duidelijk, direct, hartelijk en vriendelijk.

Niets ten opzicht van de wijze waarop gechat werd.

10 door Joël op 21 Mar 2019

Erg snelle service via de chat. Je denkt dit gaat weer zo een onpersoonlijk gesprek worden met een robot, maar niets is minder waar.

Geen