Klantervaringen - Online Flex BV Oprichten

OnlineFlexBVoprichten is onderdeel van

Wij gaan altijd voor een 10!

En uit onze meer dan 300 beoordelingen blijkt dat we die ook vaak halen.

Beoordelingen van de afgelopen 12 maanden

Beoordelingen met 5 sterren
146

Beoordelingen met 4 sterren
18

Beoordelingen met 3 sterren
2

Beoordelingen met 2 sterren
geen

Beoordelingen met 1 ster
geen

Het keiharde en objectieve bewijs

Hieronder vind je de 10 meest recente beoordelingen van onze klanten. Verzameld door de objectieve en onafhankelijke website van Kiyoh.

9door Bababoon Games BV op 3 Aug 2018

Erg prettig ontvangen, snelle en adequate behandeling.

Meer/beter momentum rondom tekenmoment.

8door Bababoon Games B.V. op 3 Aug 2018

Helder registratieproces en duidelijke omgeving met alle stappen die genomen moeten worden. Verder netjes geholpen door de medewerkers.

De ‘mijn’ omgeving kan wat liefde gebruiken qua design. De extra opties / pakketten vonden we wat prijzig.

10door Deniz op 3 Aug 2018

– Betrokken medewerkers met het juiste advies en geduld voor alle vragen die je als beginnende ondernemer hebt
– Leuke verrassing met polaroid foto bij ondertekening akte
– Duidelijke nazorg door follow up mails met zaken die je moet doen en daarbij ook voor vragen bij Firm 24 terecht kan.
– Zeer gunstige prijs/kwaliteit

Enige minpunt is dat ik per ongeluk 2 bv’s via 2 verschillende systemen heb aangevraagd. Via je dashboard zie je daarin verschillen terug, o.a. m.b.t. hoe snel documenten worden geupload.

Tip: Handig om nieuwe klanten aanmeldingen alleen te laten doen via het nieuwe en veel mooiere systeem.

10door MAM Productions op 30 Jul 2018

Een bv oprichten is niet moeilijk, Firm24 helpt je.

Geen

10door Eastwards op 28 Jul 2018

Meedenkend, snel en klantvriendelijk.

Geen

10door JoPe Consultancy BV op 25 Jul 2018

snel en duidelijk
direct chatten mogelijk (vragen ed)
goede prijsstelling

nvt

10door Joris op 16 Jul 2018

Super duidelijk en goed dashboard met stappen plan + bestel elementen. Snelle levering. Voor de meesten is dit meer dan voldoende. Helaas is de vanafprijs niet correct.

De vanaf-prijs kan nooit gehaald worden

10door Pearl Themen op 10 Jul 2018

heel behulpzaam en ontzettend goed advies

Geen

10door Steven op 9 Jul 2018

Snel geregeld, uitstekende service bij vragen. Ik kan niets anders zeggen dan: top!

Geen

Omhoog