Ondernemen, we zijn net als onze klanten. Eigenwijs, niet bang om risico’s te nemen, optimistisch en altijd op zoek naar nieuwe kansen. Bij OnlineFlexBV hebben we kennis van zaken die er toe doen voor jouw bedrijf. We zijn een jong enthousiast bedrijf en we proberen bureaucratie zoveel mogelijk te vermijden. Nadat in 2012 de wet ‘Vereenvoudiging en flexibilisering BV-recht’ werd ingevoerd, moest deze wet ervoor zorgen dat het makkelijker werd voor ondernemers om een BV op te zetten. Het verplichte startkapitaal van 18000,- euro werd geschrapt.

Toch betekende dit niet meteen dat het daadwerkelijk ook makkelijker werd om een BV op te richten. Er was nog altijd een notaris betrokken in het proces en deze hanteerde nog altijd erg hoge tarieven. Rick en Martijn speelde in op deze verandering en besloten in 2013 om te beginnen met OnlineFlexBV. Een plek waar ondernemers terecht konden met al hun vragen rondom het oprichten van een BV en andere randzaken.

En nu, in 2019, worden bijna 2 op de 10 BV’s in Nederland opgericht via ons platform. Na zoveel mensen te hebben geholpen kan men dus wel stellen dat we het een en ander weten over het opstarten van een bedrijf. Bij OnlineFlexBV helpen we je graag met het realiseren van jouw droom.

Visie & Missie

Zelf een idee uitwerken, van gek idee tot de eerste klant. Dit is voor ons het mooiste wat er is. Dat is ook waarom wij bezig willen zijn met ondernemen en ondernemers. Helaas kennen wij ook de andere kant van ondernemen: de adviseur die je met ‘U’ begroet, onduidelijke jargon, torenhoge facturen en trage processen.

Wij regelen alle bijzaken, zoals het papierwerk, en adviseren en leggen op een simpele manier uit welke stappen jij moet nemen om van jouw onderneming een succes te maken.

Wil je meteen beginnen? Klik dan op de onderstaande knop!

Juristen, fiscalisten en bedrijfskundigen

Ondernemen kan in je eentje, maar met een team bereik je veel meer. Bij OnlineFlexBV werken we met een gedreven en gezellig team om iedere dag weer het verschil te maken. We hechten veel waarde aan onze fijne werkomgeving. Een plek om hard te werken, veel te leren, samen mooie dingen te bouwen, professioneel met elkaar omgaan, lekker met elkaar lunchen, een potje tafelvoetbal, een biertje op het einde van de dag en ook veel lachen met elkaar.

Rick Schmitz
Rick Schmitz
Founder & CEO
Nadat Rick in 2013 besloot om OnlineFlexBV op te richten is er veel veranderd. OnlineFlexBV is uitgegroeid tot een gerespecteerde speler binnen de markt en heeft in de loop der jaren meerdere innovaties en veranderingen gehad. Rick is verantwoordelijk voor de constante innovatie van de producten en diensten binnen OnlineFlexBV. Sinds 2015 houdt Rick zich ook bezig met het automatiseren van procedures en processen door middel van het gebruik van blockchain technologie.
Martijn Migchelsen
Martijn Migchelsen
Founder & CFO
Martijn heeft een verleden bij PwC en besloot samen met Rick het avontuur aan te gaan en OnlineFlexBV op te richten. Nu alweer 6 jaar later werken er meer dan 30 mensen bij het bedrijf en hebben we meer dan 25000 mensen geholpen met het oprichten van zijn of haar onderneming. Martijn houdt zich op de dagelijkse basis bezig met het aansturen van de teams en het begeleiden van ingewikkelde processen.
Sven Stam
Sven Stam
CTO
Sven is onze CTO met een sterke development achtergrond. Met meer dan 15 jaar ervaring in deze wereld en een achtergrond in Kunstmatige Intelligentie is geen project te groot voor Sven. Als teamleider stuurt hij het development team aan binnen OnlineFlexBV en zorgt hij ervoor dat alle techniek en software goed functioneert.
Diederick Cardon
Diederick Cardon
Hoofd juridische zaken
Diederick is onze ervaren jurist binnen OnlineFlexBV. Na vele jaren als advocaat te hebben gewerkt bij verschillende grote kantoren is hij bij ons terecht gekomen. Op dagelijkse basis gaan alle juridisch relevante zaken via Diederick, hij adviseert, dirigeert en controleert alle zaken voor OnlineFlexBV en zorgt dat de juridische kwaliteit van het bedrijf gewaarborgd word
Rick Ros
Rick Ros
Sales
Rick is verantwoordelijk voor de sales binnen OnlineFlexBV. Hij onderhoudt alle contacten met nieuwe klanten en bedrijven en is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Deze ras Hagenees heeft een voorliefde voor alles wat met voetbal te maken heeft en is altijd te porren voor een dolletje.
Martijn Broersma
Martijn Broersma
Sales
Martijn is begonnen als jurist bij Firm24 en richt zich tegenwoordig op het automatiseren van complexe legale structuren om het aanbod van Firm24 te blijven uitbreiden en optimaliseren. Als COO is hij verder verantwoordelijk voor het lanceren van nieuwe producten en diensten.
Maurits Wismeijer
Maurits Wismeijer
Technisch adviseur
Maurits houdt zich op dagelijkse basis vooral bezig met het helpen van klanten met al hun problemen rondom systeemintegraties en andere zaken. Hij heeft bij Firm24 zijn scriptie geschreven over over de juridische houdbaarheid van een live contract. Dit is een van de technologieën die binnen OnlineFlexBV worden toegepast.

Support

Coen Santhagens
Coen
Hoofd Support
Het support team is van groot belang binnen OnlineFlexBV. Zij hebben vaak het eerste contact met de klant en krijgen vragen in alle soorten en maten voorgeschoteld. Om dit allemaal in goede banen te leiden werkt Coen bij ons als teamleider van het support team. Hij springt bij waar nodig is en zorgt ervoor dat alle casussen netjes en correct worden opgelost. Met zijn uitgebreide kennis helpt hij vaak bij moeilijke procedures en leert hij onze nieuwe support toppers de fijne kneepjes van het vak.
Michael Nieveld
Michael Nieveld
Jurists
Michael, onze vrolijke vogel op kantoor. Michael werkt al zijn hele studententijd bij OnlineFlexBV. In zijn tijd bij OnlineFlexBV heeft hij duizenden mensen geadviseerd over hun ondernemingen en heeft hij vele mensen geholpen met het kiezen van de juiste rechtsvorm voor hun bedrijf. Op het kantoor zorgt Michael altijd voor een goede sfeer en weet hij, niet alleen bij de klanten, maar ook bij zijn collega’s, altijd een glimlach op het gezicht te toveren.
Lisa Kate Palmer
Lisa Kate Palmer
Juriste
Lisa, een van de meest ervaren medewerksters op de support afdeling van OnlineFlexBV. De kans is groot dat je contact hebt met Lisa als je een van onze producten koopt. Ze heeft in haar tijd talloze mensen geholpen en geadviseerd over de meest uiteenlopende onderwerpen en gaat altijd tot het uiterste om de klant met een tevreden gevoel naar huis te sturen.
Mies Rijperman
Mies Rijperman
Juriste
Mies is een graag geziene persoon op de support afdeling. Met haar enthousiasme en joligheid is het altijd gezellig. Dit enthousiasme weet zij ook altijd te vertalen naar de gesprekken met onze klanten. Ze heeft recentelijk haar tweede bachelor afgerond en gaat straks beginnen met haar master Commerciële Rechtspraktijk in Amsterdam.
Vicky Sassen
Vicky
Juriste
Vicky komt elke dag met een glimlach binnen en weet met wat fijne deuntjes en een goed humeur de sfeer op de supportafdeling op peil te houden. Daarnaast kan zij natuurlijk alle kneepjes van het vak haarfijn uitleggen nadat zij haar master in Commerciële Rechtspraktijk heeft afgerond.
Roderick Schuller
Roderick Schuller
Fiscalist
Roderick helpt mensen met bij OnlineFlexBV met al hun vragen rondom fusie- en statutenwijzigingen en begeleidt vaak het proces van het inbrengen van de onderneming in de BV. Als jurist bij het support team is hij verder het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt hij voor de afhandeling van alle openstaande procedures.
Isa Branco
Isa Branco
Juriste
Naast haar master ‘International and European Tax Law’ in Amsterdam werkt Isa ook enkele dagen op de support afdeling bij OnlineFlexBV. Ze zorgt ervoor dat alle klanten vlot en volledig worden begeleid in het proces van het oprichten van hun onderneming. Naast haar studie volgt Isa ook nog een excellentieprogramma bij Porta Adriani
Isidoor Maljers
Isidoor Maljers
Jurist
Isidoor werkt als jurist op de support afdeling bij OnlineFlexBv. Hij studeert momenteel Economie en heeft ook een afgeronde bachelor in het recht. Hierdoor kan Isidoor zich goed inleven in de vraagstukken van klanten en kan hij met zijn commerciële inzicht een holistisch juridisch advies geven aan de klanten van OnlineFlexBV.
Sam Vermeeren
Sam Vermeeren
Fiscalist
Als fiscalist bij OnlineFlexBV adviseert Sam onze klanten op dagelijkse basis over de meest uiteenlopende zaken wat betreft het oprichten van een onderneming. Momenteel studeert hij Ondernemingsrecht aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Sam heeft zelf een bedrijfje in textiel en heeft ook bijgedragen aan de oprichting van de stichting ‘rechtshulp Rotterdam’.
Paola Stultjens
Paola Stultjens
Juriste
Paolo is een van onze nieuwe aanwinsten op de support afdeling bij OnlineFlexBV. Ze heeft recentelijk haar minor Fiscaal Recht afgerond in Amsterdam en zit ook in de laatste fase van haar bachelor. Hierna wilt ze beginnen aan de master Internationaal en Europees Belastingrecht om zich verder te kunnen verdiepen in het fiscale recht.
Sjoerd Staal
Sjoerd Staal
Jurist
Sjoerd werkt sinds kort bij OnlineFlexBV en is in sneltreinvaart uitgegroeid tot een betrouwbare support agent. Sjoerd is zich nog aan het oriënteren op een master nadat hij zijn bachelor aan de Universiteit van Utrecht heeft behaald. Hij praat graag over voetbal en hecht veel waarde aan de mening van de klant en stuurt hierop zijn advies aan.
Gijs de Groot
Gijs de Groot
Jurist
Gijs is een van de juristen bij OnlineFlexBV en helpt onze klanten op dagelijkse basis met al hun vragen over het kiezen van de juiste rechtsvorm voor hun bedrijf. Als schakel tussen de notaris en de cliënt is hij verantwoordelijk voor verloop van de oprichting van de klant. Momenteel studeert hij Ondernemingsrecht aan de VU in Amsterdam en kan zodoende zijn opgedane kennis direct toepassen binnen OnlineFlexBV.
Xander Stubenrouch
Xander Stubenrouch
Fiscalist
Xander zal binnenkort zijn master Fiscaal Recht afronden en hoopt daarna te kunnen beginnen aan de master Ondernemingsrecht in Rotterdam. Aan de telefoon kan hij alle klanten op een rustige en duidelijke manier helpen, op de support afdeling is het altijd minder rustig als Xander er is. Populair binnen OnlineFlexBV door zijn aanstekelijke lach en fijne humor.

Marketing

Folkert Brokking
Folkert Brokking
All-round Marketeer
Folkert werkt zowel als front-end developer als Graphic & UX designer bij OnlineFlexBV. Met zijn brede expertise kan hij op meerdere fronten van waarde zijn binnen het bedrijf. Hij houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van de ‘feel & look’ van de website en zorgt er verder voor de alle graphics, tabellen en afbeeldingen er mooi uitzien.
Stefan Jansen
Stefan Jansen
Online Marketeer
Stefan is een van de marketeers binnen OnlineFlexBV. Naast zijn studie Commerciële Economie werkt hij bij OnlineFlexBV om wat meer praktijkervaring op te doen. Stefan is een echte ondernemer: hij heeft zelf meerdere bedrijfjes en is ook al eens op reis geweest naar Silicon Valley.
Thijs Holthuijsen
Thijs Holthuijsen
Online Marketeer
Thijs is binnen OnlineFlexBV, samen met het marketing team, verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het bedrijf. Hij houdt zich zelf vooral bezig met het automatiseren van het klantencontact en het optimaliseren van de website en procedures. Naast zijn werk bij OnlineFlexBV gaat hij in zijn vrije tijd graag surfen.

Development

Moesjarraf Jahangier
Moesjarraf Jahangier
Senior Backend
Als back-end developer bij OnlineFlexBV is Moesjarraf verantwoordelijk voor alle processen die via onze website lopen. Samen met Sven brengt hij structuur en orde aan in de code. Alle systemen en funnels die vanuit het marketing of support team moeten worden geïmplementeerd gaan via Moesjarraf.
Sarfaraaz Jahangier
Sarfaraaz Jahangier
Senior Full-stack Developer
Sarfaraaz is een van onze developers binnen OnlineFlexBV. Alle updates en wijzigingen binnen de site gaan via Sarf. Ook is Sarf het aanspreekpunt voor het support en marketing team betreffende nieuwe ideeën en mogelijkheden. Sarf is vaak in de sportschool te vinden en vind het leuk om nieuwe projecten op te pakken binnen OnlineFlexBV.
Yevhen Horbachov
Yevhen Horbachov
Lead Frontend Developer
Yevhen regelt alle front-end gerelateerde zaken binnen OnlineFlexBV. Alle bugs en fouten worden samen met Sarf opgespoord en aangepast. In zijn vrije tijd gaat Yevhen graag basketballen en heeft hiervoor het front-end team aangestuurd van het European Patent Office.
Mitchel Kerckhaert
Mitchel Kerckhaert
All-round Developer
Mitchel ondersteunt het development team met alle dagelijkse taken en grote projecten. Mitchel studeert momenteel Informatica aan de UvA en werkt enkele dagen per week bij ons op kantoor. Fun fact: Mitchel heeft meegedaan aan het NK Rubik’s Cubes oplossen, zijn record is 12 seconden.
Jurre Wolsink
Jurre Wolsink
All-round Developer
Jurre is een van onze werkstudenten bij OnlineFlexBV. Hij kan zowel op front end als back end uit de voeten en helpt binnen OnlineFlexBV met de projecten waar onze full-time developers niet aan toe komen. Jurre staat ook in direct contact met de marketingafdeling en helpt met het visualiseren en bouwen van nieuwe systemen voor de website.
Sietse Vagevuur
Sietse Vagevuur
Data Analyst
Sietse werkt sinds kort bij OnlineFlexBV en is bij ons komen werken om meer te kunnen doen met de data van onze klanten. Sietse studeert momenteel Marketing Analytics en werkt bij ons om wat meer praktijkervaring op te kunnen doen. Samen met het development en marketing team produceert hij kwantitatieve data waarmee nieuwe ideeën of assumpties getest kunnen worden.