Snel je BV starten, binnen 24 uur

Vanaf €245,- excl. BTW
Via Online Flex BV richt je snel, eenvoudig en 100% vertrouwd, met spoed een BV starten binnen 24 uur op. Je hebt direct een notaris nodig voor een spoed oprichting BV of stichting. Bij Online Flex BV kan dat. Met onze unieke 24-uur service, kunnen wij in de meeste gevallen een BV binnen 24 uur oprichten en inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

 • Gratis conceptakte
 • Statuten (akte van oprichting)
 • Alle notariskosten

 • Volmacht
 • Uittreksel KvK
 • Aandeelhoudersregister

* Inclusief uittreksel KvK à €12, excl. eenmalige inschrijvingskosten à €50

Normaal

Voor de ondernemer die geen haast heeft. Je BV in 5-7 werkdagen opgericht.

+ €0,-

Start direct

Snel

Voor de ondernemer die snel aan de slag wil. Je BV in 3-5 werkdagen opgericht.

+ €95,-

Start direct

Spoed

Voor de ondernemer die direct zijn BV moet oprichten. In 1 werkdag opgericht.

+ €195,-

Start direct

BV oprichten in 3 simpele stappen

1
Vul de gegevens van je BV in

2
Je BV wordt opgericht

3
Ontvang je documenten

BV oprichten spoed

Online Flex BV richt jouw BV binnen 24 uur op. Jouw BV of stichting richten wij binnen 24 uur op inclusief:

 • Akte van oprichting
 • Aandeelhoudersregister
 • Alle notariskosten inbegrepen
 • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Jouw extra’s

 • Direct een afspraak bij een notaris in de buurt om de akte te tekenen
 • Gratis digitale gebruikersomgeving
 • Gratis begeleiding van fiscalisten en juristen tijdens het oprichtingsproces

Direct oprichten

Direct een afspraak bij een notaris in de buurt om de akte te tekenen

De BV moet binnen 24 uur worden opgericht. Snelheid is daarom geboden. Zodra je alle gegevens in het systeem hebt ingevuld en betaald plannen wij direct een afspraak met een van onze notarissen bij jou in de buurt.

All-in tarief, geen verborgen kosten 

Bij Online Flex BV wordt een aanvraag voor het oprichten van een BV 100% volledig en compleet afgehandeld tegen ons scherpe tarief van €575,- (excl. btw).

Notariskosten inbegrepen

De notariële kosten checks zoals indentificatie controle en faillissementsregister zitten inbegrepen. Ook de akte van oprichting en het digitale Kamer van Koophandel inschrijfbewijs zijn inbegrepen.

Direct oprichten

Bijgaand het overzicht van de extra opties:

Meerdere BV’s tegelijk 

Je kunt meerdere BV’s tegelijkertijd oprichten in ons systeem. Dus ook een holdingstructuur (Holding – werkmaatschappij).

Meerdere aandeelhouders 

De additionele kosten per aandeelhouder / bestuurder zijn 45 euro.

Oprichter is niet in Nederland woonachtig 

Als de oprichter niet in Nederland woonachtig is, dan staat deze niet vermeld in de Gemeentelijke Basis Administratie. De notaris moet dan de verificatie handmatig uitvoeren. Daarvoor worden extra kosten gerekend.

Oprichter is bestaande vennootschap 

Als de nieuwe BV opgericht wordt door een reeds bestaande BV, dan zullen de bevoegdheden van de bestuurders van die BV moeten worden geverifieerd bij de Kamer van Koophandel aan de hand van een recent uittreksel en de statuten. Daarvoor worden extra kosten gerekend (€30).

Afwijking van de standaardakte 

In geval van stemrecht- / winstrecht loze aandelen,  statuten voor een advocatenkantoor of als er een Raad Van Commissarissen moet worden vastgelegd in de akte, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Direct oprichten

BV oprichten spoed – hoe werkt dat?

1) Vul de gegevens in over de BV

Je maakt een persoonlijk account aan met jouw emailadres en een wachtwoord.

Je doorloopt alle vragen die nodig zijn om de BV op te richten. Op basis van jouw antwoorden wordt direct door onze software een concept oprichtingsakte gegenereerd.

2) Wij richten de BV op en schrijven de BV digitaal in bij de KvK

Na de betaling met iDEAL of PayPal, genereert onze software direct een volmacht en een Personal Data Card (“PDC”). Met de volmacht, PDC en je paspoort ga je naar een Online Flex BV notaris.

De gegevens worden direct verwerkt in een finale akte die je bij één van onze notarissen kan tekenen. Na ondertekening schrijft de notaris de BV in bij de Kamer van Koophandel.

3) Je ontvangt de oprichtingsakte en het aandeelhoudersregister

Je ontvangt per post de oprichtingsakte en het aandeelhoudersregister. Alle documenten worden eveneens klaargezet in jouw dashboard. Met deze stukken kan je direct een zakelijke bankrekening openen.

Binnen 24 uur je BV opgericht!

Direct oprichten

Waarom een BV oprichten?

Om verschillende redenen richten ondernemers een BV op. Lees meer

Je creëert een professionele uitstralingDe BV geeft bij oprichting aandelen uit aan de aandeelhouder(s). Lees meer

Je betaalt mogelijk minder belastingOver de winst in de BV is tot 200.000 euro slechts 20% vennootschapsbelasting verschuldigd (over het meerdere 25%).
Lees meer

Je profiteert mogelijk van onbelaste winst bij mogelijke verkoop van jouw bedrijfVeel ondernemers kiezen ervoor om twee BV’s onder elkaar op te richten (holding-werkmaatschappij structuur) Lees meer

Sinds de start van ons bedrijf richtten wij meer dan 2500 BV, stichtingen en holdingstructuren op. Al onze klanten zijn uitermate tevreden. Sinds februari 2014 registreren wij de tevredenheid van onze klanten. Hieronder vind je enkele ervaringen

“Absolute aanrader! Online Flex BV heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken.”
Florian Rost van Tonningen van Appromoters.com

 

“Supersnelle, persoonlijke service en tegen 1/3 van wat ik voorheen betaalde voor het oprichten van een BV. Tijdens het BV oprichten kon ik telkens terecht voor advies.

Kortom: Super!”
Thomas van der Kleij van Tapfiliate.com

`Voor een on-line service was ik verbaasd over het aangename persoonlijke contact, ze gaan uit hun weg om alles duidelijk uit te leggen en de overgang perfect te laten verlopen.

Prijs kwaliteit is dan ook geweldig.”
Pierre Visser van Stormchasers CBE

“Middels dit bericht wilde ik meedelen dat de dienstverlening zeer goed is geweest. Thomas en zijn collega’s zijn zeer bereidwillig geweest om mijn aanvraag op correcte wijze in behandeling te nemen, waarvoor mijn dank. De procedures voor het aanvragen van de te leveren diensten zien er overigens professioneel uit.”
Joris Straatman van 1ofa100.com

Voor meer klantreacties kijk je hier klik door naar al onze klantervaringen op de objectieve en onafhankelijke review-dienst van Kiyoh.

Direct oprichten