Magioni Pizza

Magioni Pizza

Over Magioni Pizza

Het verhaal van Magioni Pizza begon, zoals zoveel ondernemingen, in de kroeg. ‘’Als je gewoon een pizza zou kunnen eten zonder dik te worden zou er echt een wereldprobleem worden opgelost’’, grapte Manon van Essen. Bestaat zoiets al niet? Instagram gaf hier direct antwoord op. Met de #cauliflowerpizza of #bloemkoolpizza toverden duizenden foodies een bloemkoolpizza op tafel. Gemotiveerd door haar vrienden besloot ze zelf aan de slag te gaan met haar pizza’s om te kijken of ze een alternatief kon creëren voor de ongezonde diepvriespizza die in het schap bij de supermarkt ligt.

"Makkelijk, snel en ook flexibel waar nodig. Online Flex laat zien dat zogenaamd ingewikkelde materie ook heel makkelijk georganiseerd kan worden. En daardoor ook heel voordelig."

Manon van Essen Magioni Pizza
Manon wist, door haar inmiddels opgebouwde ondernemingservaring, dat er niemand in de bloemkoolpizza zou geloven als dit product niet eerst goed getest zou worden. Ze testte de pizza vervolgens een tijd lang in een restaurant in Amsterdam. Al het commentaar van de klanten werd verwerkt in de nieuwe pizza en zo begon een lange periode van testen, testen en nog eens testen. Manon maakte lange dagen in de zomer naast een bloedhete over, en wat was het uiteindelijke resultaatn? De pizza’s waren niet lekker genoeg. Een regelrechte ramp. Maar Manon liet zich niet uit de weg slaan en bleef haar product verder ontwikkelen. Inmiddels is het concept een groot succes en kan je ze vinden in de Albert Heijn (ook in België), Jumbo, PLUS en DekaMarkt. De pizza’s van Magioni bevatten 40% groenten, 30% minder koolhydraten en 30% minder calorieën. Zo kan de klant verantwoord genieten van een pizza. Nu is Manon bezig om de Europese markt te veroveren en hoopt zo de hele wereld aan de gezonde pizza’s te helpen.

Ben jij ook benieuwd wat Online Flex voor jou kan betekenen? En welke rechtsvorm voor jou geschikt is? Doe de rechtsvormkeuzetest en dan helpen wij jou verder op weg! Klik hier. 

Ondernemer in beeld

Magioni Pizza
Naam: Manon van Essen
Sinds: 2016
Datum: juni 2017
Diensten: BV oprichten