Camptoo

camptoo

Over deze klant en onderneming

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen ze door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. Een unieke, goed onderhouden caravan of camper huren voor een eerlijke prijs. Op de website kan je campers in alle vormen en maten huren. Camptoo heeft een groot aanbod van campers in meerdere landen dus zo weet je zeker dat er altijd een camper voor jezelf tussen zit, waar je ook in Europa bent.

Bij Camptoo houden ze van de vrijheid die het reizen met een camper biedt. Hun doel is om de klanten het plezier en genot van het reizen met een camper te kunnen geven. Helemaal op hun eigen tempo. Een land ontdek je pas echt goed wanneer je je op de wegen begeeft en dit is precies wat Camptoo probeert te bereiken. Mensen kunnen een camper huren of verhuren op het platform zodat iedereen kan genieten van de vakantie met een echte camper!

“Snel, altijd per chat of telefoon beschikbaar met parate vakkennis. Echt een meerwaarde voor ons bedrijf.”

Martijn Peeters Camptoo

Opgericht bij Online Flex

Wel de lusten, niet de lasten. Bij Camptoo regel je je droomvakantie zonder daarvoor krom te liggen. Een energieke club waar men altijd bereid is net dat extra stapje te zetten zodat jij zorgeloos op vakantie kan. Het jonge team werkt hard samen om de klant de ultieme ervaring aan te bieden, of dat nou een weekendje weg is met de familie, of een grote roadtrip door Europa: het team van Camptoo staat voor je klaar. Met behulp van de diensten van Online Flex kon Martijn direct verder  met ondernemen en kon hij zijn bedrijf verder uitbouwen tot het bedrijf dat het vandaag de dag is.

Ben jij ook benieuwd wat Online Flex voor jou kan betekenen? En welke rechtsvorm voor jou geschikt is? Doe de rechtsvormkeuzetest en dan helpen wij jou verder op weg! Klik hier. 

Ondernemer in beeld

camptoo
Naam: Martijn Peeters
Sinds: 2014
Datum: juni 2015
Diensten: Aandelenoverdracht, BV oprichten