Braai BBQ Bar Amsterdam

Braai Amsterdam

Over deze onderneming

Vroeger in Zuid-Afrika ontdekten mensen per ongeluk dat rauw vlees dat in een vuur gevallen was, makkelijker te kauwen is. Vele jaren later heeft de Braai een centrale plaats in het dorp verworven.. In plaats van te koken in hun eigen huis of hut, verzamelden mensen zich om het vuur, om te eten en verhalen te vertellen.

In Zuid-Afrika is een Braai bekend als een sociale vergadering, waar voedsel op open vuur bereid wordt. In Amsterdam is Braai een ontmoetingsplaats, om te praten en te genieten van de goede dingen in het leven.

"Ik ben zeer positief over de proces van oprichten BV. Grotendeels online, prima telefonische ondersteuning. Makkelijk bereikbaar, chatfunctie, eerlijk en no nonsens. Ik beveel jullie bij iedereen aan!"

Floris Feenstra Braai BBQ BAr

Opgericht bij OnlineFlex BV

Dit zijn de prinicpes en waardes die Braai wilt uitdragen in hun vestigingen. Tijd doorbrengen met vrienden en familie, genieten van lekker eten, koude drankjes en lokale producten. We hebben geen typische Zuid-Afrikaanse keuken; we gebruiken braai-, barbeque en grilltechnieken van over de hele wereld voor onze gerechten! Samen met OnlineFlex heeft Braai hun BV opgezet en zich verder bezig kunnen houden met wat echt belangrijk is: ondernemen!

Ondernemer in beeld

Braai Amsterdam
Naam: Floris Feenstra
Sinds: 2016
Datum: juli 2016
Diensten: BV oprichten