Holding oprichten | Snel en online een holding starten vanaf €245

Holding oprichten al vanaf € 245

Via Online Flex BV richt je snel, eenvoudig en 100% vertrouwd een holding op.

Alle notariskosten

Gratis conceptakte

Volmacht

Uittreksel KvK

Statuten

Aandeelhoudersregister

DGA salarisadministratie (12maanden)

Mogelijke korting

Totaal

€245

(vanaf) excl. BTW

€155

€100

€400

€300

(vanaf) excl. BTW

€300

Alle notariskosten

Gratis conceptakte

Volmacht

Uittreksel KvK

Statuten

Aandeelhoudersregister

DGA salaris

Mogelijke korting

Totaal

€245

(vanaf) excl. BTW

€155

€100

€300

Alle notariskosten

Gratis conceptakte

Volmacht

Uittreksel KvK

Statuten

Aandeelhoudersregister

DGA salaris

Mogelijke korting

Totaal

€300

(vanaf) excl. BTW

€300

Ga je een holding oprichten? Dan heb je mogelijk voordeel bij de onderstaande extra’s. Ontdek hoe je korting op een holding oprichten kan oplopen tot €100,-

Je doorloopt de aanvraag in 3 stappen en richt zo eerst de holding en daarna direct één of meerdere werkmaatschappijen op. Met onze spoedservice kan je al binnen één dag een holding oprichten en kan je direct profiteren van de voordelen van de holding. Omdat je zelf je gegevens aanlevert kan dit veel efficiënter. Je krijgt dus hetzelfde als bij de notaris, maar dan veel voordeliger!

Geen verrassingen – Bij ons zit als enige echt alles bij de prijs in!


Oprichting in 3 – 7 dagen

Alle notariële kosten inbegrepen

Uittreksel Kvk*

Digitale inschrijving KvK

Aandeelhoudersregister

Akte van bekrachtiging

Legalisatie bij notaris of Online Flex BV

Gratis begeleiding van juristen en fiscalisten

Conceptakte op maat gemaakt

Gratis digitale gebruikersomgeving

Volmacht

Notariële kosten van oprichting

* Inclusief uittreksel KvK à €12,-, excl. eenmalige inschrijvingskosten à €50,- (dit betreft een aparte factuur die je van de KvK ontvangt)

Speciale wensen voor holding oprichten? Ook dan de laagste prijs


Online Flex BV
Extra aandeelhouder€45
Extra aandeelhouder is bestaande BV€75
Oprichten per volmacht€0
Oprichten in 24 uur€195

Holding oprichten in 3 simpele stappen

Holding oprichten? Vul gegevens in.

 • Doorloop de stappen in 10 minuten
 • Ontvang direct een gratis conceptakte
 • Betaal nadat je hierover tevreden bent

We gaan je holding oprichten.

 • Ontvang definitieve concepten
 • Legaliseer bij ons of de notaris
 • Alles wordt in orde gemaakt

Ontvang documenten van je Holding.

 • Ontvang je statuten en documenten
 • In je persoonlijke online dashboard
 • En ook per post thuis

Holding Oprichten – 100% volledig

All-in tarief, geen verborgen kosten
Bij Online Flex BV wordt jouw aanvraag voor het oprichten van een holding 100% volledig en compleet afgehandeld tegen ons scherpe tarief van € 245,- (excl. Btw). Voor deze all-in prijs krijg je van ons een afschrift van de oprichtingsakte, het aandeelhoudersregister en het uittreksel uit het handelsregister waaruit blijkt dat jouw holding is ingeschreven. Hieronder vind je een korte uitleg van alles wat is inbegrepen.

In 10 minuten de concept oprichtingsakte in jouw mail
Bij Online Flex BV heb je direct na het doorlopen van de online stappen (hetgeen doorgaans circa 10 minuten in beslag neemt) jouw concept oprichtingsakte tot je beschikking. Daarmee verloopt het oprichtingsproces van jouw BV dus een stuk sneller dan bij andere aanbieders.

Alle notariskosten inbegrepen
De kosten voor de notariële controles (GBA, VIS, faillissementsregister, etc), het opstellen en passeren van de akten alsmede het digitaal inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel zijn inbegrepen.

Gratis volmacht en legalisatie
Normaal gesproken moet je aanwezig zijn tijdens het opmaken van de definitieve oprichtingsakte bij de notaris. Om tijd te besparen, kan je de notaris een volmacht verlenen voor het passeren van de akte. De volmacht dient in het bijzijn van een notaris te worden getekend (legalisatie). Dit kan gratis bij onze notarissen.

Digitale inschrijving bij de Kamer van Koophandel
Nadat de oprichtingsakte is gepasseerd worden de Kamer van Koophandel formulieren digitaal ingediend bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Na inschrijving tref je een upload van het bewijs van deze inschrijving (uittreksel) aan in jouw persoonlijke dashboard. De eenmalige contributie van de Kamer van Koophandel niet inbegrepen. Dit betreft een rechtstreekse factuur aan de nieuwe vennootschap en is ter vervanging van de vroegere jaarlijkse KvK bijdrage.

Altijd op de hoogte via jouw digitale gebruikersomgeving
Met je inloggegevens kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang krijgen tot jouw Online Flex BV dossier en de status bekijken van de oprichting van jouw holding en werkmaatschappij.

Start Direct!

Holding oprichten – Extra opties

Niet elke oprichting van een holdingstructuur is juridisch-technisch gelijk. Daarom zijn maatwerk en extra opties altijd mogelijk. Hieronder vind je een kort overzicht van extra opties en mogelijkheden. Aan deze opties kunnen geringe kosten verbonden zijn. Deze worden hieronder toegelicht.

Meerdere aandeelhouders (45 euro per extra aandeelhouder)
De notaris is verplicht om de identiteit en de geldigheid van een legitimatiebewijs te verifiëren. Dit doet hij aan de hand van diverse checks zoals: GBA (Gemeentelijke Basis Administratie), het Kadaster, het Insolventie- en Curateleregister, de Kamer van Koophandel en een VIS controle (Verificatie Identificatie Systeem). Hierdoor zijn wij genoodzaakt additionele kosten per aandeelhouder / bestuurder te rekenen.

Oprichter is niet in Nederland woonachtig
Als de oprichter niet in Nederland woonachtig is, dan staat deze niet vermeld in de Gemeentelijke Basis Administratie. De notaris moet dan de verificatie handmatig uitvoeren. Daarvoor worden extra kosten gerekend.

Oprichter nieuwe holding is bestaande vennootschap (30 euro)
Indien de nieuwe holding wordt opgericht door een bestaande vennootschap dan zullen de bevoegdheden van de bestuurders van die vennootschap moeten worden geverifieerd bij de Kamer van Koophandel aan de hand van een recent uittreksel en de statuten.

Afwijking van de standaardakte
In geval van stemrecht- / winstrecht loze aandelen, statuten voor een advocatenkantoor of als er een Raad Van Commissarissen moet worden vastgelegd in de akte, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Holding starten binnen 24 uur
Als je een holdingstructuur binnen 24-uur opgericht wilt hebben moeten alle lopende zaken wijken voor de oprichting van de nieuwe holding BV. Deze spoedservice kan tegen extra betaling.

Meer informatie over de holdingstructuur (zoals voordelen, de constructie en enkele tips) kan je hier vinden.

“Absolute aanrader! Online Flex BV oprichten heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken.”
Florian Rost van Tonningen van Appromoters.com
“Eigenlijk alleen maar positieve punten. Ik heb in de aanloop van het proces gewacht op de moeilijkheden die zouden komen. Dit kon nooit zo eenvoudig zijn, dacht ik. En zelfs na passeren van de acte, verwachtte ik nog moeilijkheden. Maar tot op heden blijven ze uit! Met andere woorden, het cliché dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan zal het wel te mooi zijn om waar te zijn, gaat bij deze firma absoluut niet op!!”
Bouwbedrijf Bijleveld BV

Fiscale vragen? Bel gratis met onze fiscalist voor fiscale voordelen!

 • Direct starten met een holding oprichten? Is dat slim?
 • Belasting besparen met een holding?
 • Eenmanszaak inbrengen in een holdingstructuur?
 • Holding oprichten met meerdere aandeelhouders?

Bel dan gratis en 100% vrijblijvend met een van onze fiscalisten. Zij helpen je graag met het beantwoorden van alle fiscale vragen rondom het oprichten van jouw holding BV.
Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862
Vraag vrijblijvend advies aan

Meer reviews op onze klant ervaringen pagina of bekijk ze op de objectieve en onafhankelijke review-dienst van Kiyoh

Hoe werkt het?

1) Vul de gegevens in over de holdingstructuur

Je maakt een persoonlijk account aan met je emailadres en een wachtwoord.

Daarna stellen wij je een aantal vragen over de nieuwe holdingstructuur. Wat wordt de naam van de holding en werkmaatschappij? Welke activiteiten gaat de werkmaatschappij verrichten? Wie zijn de aandeelhouders? Gedurende het invulproces beantwoord je direct de benodigde vragen voor de KvK inschrijving, zodat je deze, vaak als onduidelijk en moeilijk ervaren, formulieren zelf niet meer hoeft in te vullen!

Op basis van je antwoorden wordt direct door onze software een concept oprichtingsakte gegenereerd. Dit duurt circa 10 minuten. De akte kan je uitprinten, doornemen en eventuele wijzigingen doorgeven.

2) Wij gaan de holding oprichten en de werkmaatschappij oprichten en schrijven deze digitaal in bij de KvK

Na betaling met iDEAL of PayPal, genereert onze software direct een volmacht en een Personal Data Card (“PDC”).
Met de volmacht, PDC en je paspoort ga je naar een Online Flex BV notaris of een notaris bij jou in de buurt.

Vervolgens verwerken wij alle gegevens, stellen wij de finale conceptakte op en zetten wij deze voor akkoord klaar in je persoonlijke dashboard. Daarna neemt de notaris telefonisch contact met je op om eventuele wijzigingen op de akte met je door te nemen. Na akkoord passeert de notaris de akte en schrijft de BV in bij de Kamer van Koophandel.

3) Je ontvangt de oprichtingsakte en het aandeelhoudersregister

Per post ontvang je de oprichtingsakte en het aandeelhoudersregister. Tevens staat er een kopie van de oprichtingsakte en het bewijs van inschrijving in het handelsregister klaar in jouw dashboard. Met deze stukken kan je direct je zakelijke bankrekening openen.

Het proces kan in 7, 3 of 1 werkdag zijn afgerond.

Start Direct

Omhoog