Schnitzelenweizen - Online Flex BV Oprichten

Over deze klant en onderneming

Schnitzel & Weizen maakt een ambachtelijke schnitzel die zich meet aan de beste schnitzels uit Oostenrijk. Van kalfs- of varkensvlees en voor de vegetariër en de visliefhebber hebben ze ook een schnitzelvariant. Compleet met een Oostenrijks weizenbiertje.
Het restaurant is gevestigd in een pand dat voorheen verschillende functies heeft gehad. Van bouwmaterialenhandel, verfhandel tot een koffiebranderij. Een rauwe plek waar van alles is gebeurd en nog veel meer staat te gebeuren.

“Praktische en heldere dienstverlening zonder fratsen. Je krijgt precies wat je als nieuwe ondernemer nodig hebt incl praktische tips en een goed juridisch advies. Vlot, no nonsense en to the point.”

Elke dag kun je met je vrienden komen eten en drinken. De ruimte is daarbij heel geschikt voor borrels, afstudeerfeestjes, skigroepen, reünies, bedrijfs- en teamuitjes. Ze hebben een restaurantgedeelte en een biertuin gedeelte. Je waant je in Oostenrijk in een bierstube in het tarweveld met op de achtergrond de Alpen.

Ondernemer in beeld

  • Client Boudewijn Siliakus | 2017
  • Datum mei 30, 2017
  • Tags BV oprichten

Gerelateerde projecten

Omhoog