Amsterdam Brewboys - Online Flex BV Oprichten

Over deze klant en onderneming

Pieter Langendijk en Sebastiaan van den Bosch brouwen speciaal bier. Zij onderscheiden zich van vrienden die in de kroeg dromen van bierbrouwen onder het genot van een biertje door het ook daadwerkelijk te doen. De Brewboys hebben maar één allesoverstijgende missie: ‘serve you the best F’ing bier on the planet.’ Dit motto is typerend voor de no-nonsense mentaliteit van de vrienden.
“Service en vriendelijkheid,en ook de juiste begeleiding tot aan oplevering verdient bij ons een grote pluim. Dit geld ook voor de nazorg. Onlineflexbvorpichten.nl zal ik derhalve aan iedereen aanraden”
Om hun doelen te realiseren willen de vrienden zo snel mogelijk een eigen brouwerij met brewpub openen. Momenteel maken ze als ‘gypsy brewers’ gebruik van de faciliteiten van andere brouwers, wat zorgt voor leuke samenwerkingen. Het bekendste bier van de Brewboys is waarschijnlijk de Amerikaanse Pale Ale uit Amsterdam: de Amsterdam Pale Ale. Daarnaast heeft Amsterdam deze zomer mogen genieten van het Aestival Witbier.

Ondernemer in beeld

  • Client Sebastiaan van den Bosch | 2016
  • Datum juni 1, 2017
  • Tags Boekhouding, Juridisch contract

Gerelateerde projecten

Omhoog