Turboliquidatie

Via Online Flex BV kan je snel, eenvoudig en 100% vertrouwd een turboliquidatie uitvoeren. Het is denkbaar dat u de BV wil liquideren om verscheidene redenen. Een BV houdt pas op te bestaan wanneer die wordt opgeheven. Middels een turboliquidatie kan de BV snel en gemakkelijk worden opgeheven.

Meer dan 18.000 bedrijven opgericht |  Klantenbeoordeling 9,4 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Turboliquidatie vanaf:
€199,-excl. BTW
Je bent tot de conclusie gekomen dat het verstandig is om niet door te gaan met je BV. Het is belangrijk dat je zeker van je zaak bent, want als de BV eenmaal is geliquideerd kan dit niet meer ongedaan worden gemaakt. Wij helpen je graag hierbij. Bij Online Flex BV heffen we jouw BV op door middel van een turboliquidatie
De Holdingstructuur biedt belastingvoordeel bij turboliquidatie
Als je een werkmaatschappij die deel uitmaakt van een holdingstructuur opheft, kan je meestal het liquidatieverlies aftrekken van de winst van de moedermaatschappij. Zo levert je verlies uiteindelijk toch nog wat op. Bij een liquidatieverlies van € 100.000,- betekent dat een potentieel belastingvoordeel van € 25.000,- (25% vennootschapsbelasting * 100.000).

Als het nog niet duidelijk is wat je in jouw specifieke situatie moet doen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan jou graag ter woord via telefoon, chat en e-mail.

Klik hier voor meer informatie over de besloten vennootschap.

Jouw aandelenoverdracht BV is inclusief:

  • Updates van vorderingen
  • Verschaffing van documenten
  • Juridisch advies van onze specialisten

  • Opstellen van het aandeelhoudersbesluit
  • Indiening bij het handelsregister van de KvK
  • Hulp per chat en telefoon door onze specialisten

Kom je er niet helemaal uit?

Onze juridische experts staan voor je klaar!
Start een chat of bel ons op 020 30 80 862
Onze klantenservice is bereikbaar:
Werkdagen van 09:00 - 19:00 (vrij. tot 17:00)
Of chat in weekend 12:00 - 17:00
Via de chat reageren we binnen 5 minuten!

Statutenwijziging in 3 simpele stappen

1
BV opheffen inventariseren.

Neem contact met ons op en je krijgt direct van ons reactie. Binnen 15 min. weet je waar je aan toe bent.

2
BV opheffen in gang zetten.

Wij regelen noodzakelijke documenten, informeren Kamer van Koophandel en schrijven je BV uit.

3
BV opheffen afronden.

Alle documenten online in je portal ,je heft zelf je bankrekeningen op en belanghebbenden licht je zelf in.

Fiscale vragen? Bel gratis met onze fiscalist!

  • Nog niet zeker over het oprichten van een stichting?
  • Stichting gebruiken voor een anoniemenstructuur?
  • Stichting oprichten om DGA-salaris te voorkomen?
  • Weten hoe je eenvoudig een stichting opricht?

Bel dan gratis met een van onze fiscalisten. Zij helpen je graag met antwoorden op alle fiscale vragen rondom het oprichten van een BV, stichting of holdingstructuur.

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862 of stel een vraag.

“Absolute aanrader! Online Flex BV oprichten heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken.”

Florian Rost van Tonningen Appromoters.com

“Supersnelle, persoonlijke service en tegen 1/3 van wat ik voorheen betaalde voor het oprichten van een BV. Tijdens het BV oprichten kon ik telkens terecht voor advies. Kortom: Super!”

Thomas van der Kleij Tapfiliate.com

5 dingen die je moet weten over een turboliquidatie

1. Turboliquidatie is mogelijk goedkoper dan BV aanhouden

BV liquideren of aanhouden? Heb je een BV? Dan zijn daar – ook als je niet onderneemt, kosten aan verbonden. Denk aan bijvoorbeeld aan het opstellen van de jaarrekening. Kies je voor een turboliquidatie? Dan ben je van die dure kosten af. Een turboliquidatie kost ruim €199. Een jaarrekening opstellen al snel duizend euro. Zo bespaar je gemiddeld zo’n €800,-.

2. Turboliquidatie gaat sneller dan je denkt

Een turboliquidatie duurt lang? Dat valt reuze mee. Op basis van onze intake met het formulier turboliquidatie bellen onze specialisten je direct op voor een juridische en fiscale quickscan. Op basis daarvan zetten we de turboliquidatie direct in gang.

3. Turboliquidatie is niet duur

Veel ondernemers denken dat een turboliquidatie erg duur is. Dit valt reuze mee als je op de hoogte bent over onze werkwijze. Doordat onze specialisten dit vaak doen en zij gebruik kunnen maken van de beste technologie kunnen wij al een turboliquidatie uitvoeren voor €199,-.

4. Een turboliquidatie kan ook met schulden

Heb je schulden in je BV? Maar wil je toch graag een turboliquidatie laten uitvoeren? Veel mensen denken onterecht dat dit niet kan. Dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Vul ons formulier voor turboliquidatie in en onze fiscalisten gaan samen met jou de situatie en risico’s analyseren.

5. Informatie over een turboliquidatie kost vaak niets

Veel ondernemers willen graag meer weten over een turboliquidatie maar hikken tegen de kosten aan. Maar wist je dat deze informatie vaak gewoonweg gratis is? Je kunt op onze site kijken voor meer informatie over een turboliquidatie of je vult het formulier voor een turboliquidatiein. Nadat jij het formulier hebt ingevuld belt één van onze fiscalisten je binnen twee uur terug. Uiteraard is jouw situatie uniek en vergelijken we dit niet zomaar met de situaties van andere ondernemers. Doe daarom kosteloos de quickscan turboliquidatie. Met deze scan stellen onze fiscalisten en juristen vast of een turboliquidatie voor jou de juiste route is.

Heeft u een andere vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met een van onze specialisten!

Start direct