Turboliquidatie | Full-service binnen 1 dag geregeld vanaf €199,-

Turboliquidatie voor €199

Je bent tot de conclusie gekomen dat het verstandig is om niet door te gaan met je BV. Het is belangrijk dat je zeker van je zaak bent, want als de BV eenmaal is geliquideerd kan dit niet meer ongedaan worden gemaakt. Wij helpen je graag hierbij. Bij Online Flex BV heffen we jouw BV op door middel van een turboliquidatie.

Turboliquidatie van €199,- is inclusief:
Updates van vorderingen
Verschaffing van documenten
Juridisch advies van onze specialisten
Opstellen van het aandeelhoudersbesluit
Indiening bij het handelsregister van de KvK
Hulp per chat en telefoon door onze specialisten

START TURBOLIQUIDATIE

 

De Holdingstructuur biedt belastingvoordeel bij turboliquidatie

Als je een werkmaatschappij die deel uitmaakt van een holdingstructuur opheft, kan je meestal het liquidatieverlies aftrekken van de winst van de moedermaatschappij. Zo levert je verlies uiteindelijk toch nog wat op. Bij een liquidatieverlies van € 100.000,- betekent dat een potentieel belastingvoordeel van € 25.000,- (25% vennootschapsbelasting * 100.000).

Als het nog niet duidelijk is wat je in jouw specifieke situatie moet doen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan jou graag ter woord via telefoon, chat en e-mail.

Klik hier voor meer informatie over de besloten vennootschap.

Mr. Thomas Esselink, Fiscalist en turboliquidatie-expert, adviseerde meer dan 2.000 ondernemers

Ik ben één van de eigenaren van Online Flex BV. Heb je een fiscale vraag? Of wil je iets weten rondom het oprichten van je BV? Dan help ik je graag en vooral direct. Want bij ons krijg je altijd direct – zonder dat je hoeft te wachten – mij of een collega fiscalist aan de lijn.

Bereikbaar van 9:00 tot 19:00

020 30 80 862

Neem contact op START TURBOLIQUIDATIE


bv-oprichten

BV opheffen in 3 simpele stappen

BV opheffen inventariseren.

 • Neem contact met ons op
 • Krijg van ons direct een reactie
 • Weet in 15min. waar je aan toe bent

BV opheffen in gang zetten.

 • Wij regelen noodzakelijke documenten
 • Wij informeren Kamer van Koophandel
 • Wij schrijven je BV uit

BV opheffen afronden.

 • Alle documenten online in je portal
 • Je heft zelf je bankrekeningen op
 • Belanghebbenden licht je zelf in
“Absolute aanrader! Online Flex BV oprichten heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken.”
Florian Rost van Tonningen van Appromoters.com
“Supersnelle, persoonlijke service en tegen 1/3 van wat ik voorheen betaalde voor het oprichten van een BV. Tijdens het BV oprichten kon ik telkens terecht voor advies. Kortom: Super!”
Thomas van der Kleij van Tapfiliate.com

Fiscale vragen? Bel gratis met onze fiscalist!

 • Nog niet zeker over de turboliquidatie van je BV?
 • Weten hoe je eenvoudig je BV kunt liquideren
 • Meer weten over turboliquidatie?

Bel dan gratis met een van onze fiscalisten. Zij beantwoorden maar al te graag jouw fiscale vragen rondom het oprichten van een BV, stichting of holdingstructuur.
Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862
Stel een vraag per email

Meer reviews op onze klant ervaringen pagina of bekijk ze op de objectieve en onafhankelijke review-dienst van Kiyoh

5 dingen die je moet weten over een turboliquidatie

1. Turboliquidatie is mogelijk goedkoper dan BV aanhouden

BV liquideren of aanhouden? Heb je een BV? Dan zijn daar – ook als je niet onderneemt, kosten aan verbonden. Denk aan bijvoorbeeld aan het opstellen van de jaarrekening. Kies je voor een turboliquidatie? Dan ben je van die dure kosten af. Een turboliquidatie kost ruim €199. Een jaarrekening opstellen al snel duizend euro. Zo bespaar je gemiddeld zo’n €800,-.

Start direct Lees meer over turboliquidatie

2. Turboliquidatie gaat sneller dan je denkt

Een turboliquidatie duurt lang? Dat valt reuze mee. Op basis van onze intake met het formulier turboliquidatie bellen onze specialisten je direct op voor een juridische en fiscale quickscan. Op basis daarvan zetten we de turboliquidatie direct in gang.

3. Turboliquidatie is niet duur

Veel ondernemers denken dat een turboliquidatie erg duur is. Dit valt reuze mee als je op de hoogte bent over onze werkwijze. Doordat onze specialisten dit vaak doen en zij gebruik kunnen maken van de beste technologie kunnen wij al een turboliquidatie uitvoeren voor €199,-.

Start direct
Lees meer over turboliquidatie

4. Een turboliquidatie kan ook met schulden

Heb je schulden in je BV? Maar wil je toch graag een turboliquidatie laten uitvoeren? Veel mensen denken onterecht dat dit niet kan. Dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Vul ons formulier voor turboliquidatie in en onze fiscalisten gaan samen met jou de situatie en risico’s analyseren.

5. Informatie over een turboliquidatie kost vaak niets

Veel ondernemers willen graag meer weten over een turboliquidatie maar hikken tegen de kosten aan. Maar wist je dat deze informatie vaak gewoonweg gratis is? Je kunt op onze site kijken voor meer informatie over een turboliquidatie of je vult het formulier voor een turboliquidatie in. Nadat jij het formulier hebt ingevuld belt één van onze fiscalisten je binnen twee uur terug. Uiteraard is jouw situatie uniek en vergelijken we dit niet zomaar met de situaties van andere ondernemers. Doe daarom kosteloos de quickscan turboliquidatie. Met deze scan stellen onze fiscalisten en juristen vast of een turboliquidatie voor jou de juiste route is.

Start direct QUICKSCAN TURBOLIQUIDATIE

Omhoog