1. Stappenplan BV opheffen

Het stappenplan BV opheffen helpt je verder met het opheffen van jouw BV. Wil je jouw BV opheffen door middel van een
turboliquidatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Online Flex BV kan jouw BV opheffen binnen in slechts 5 stappen. Benieuwd welke stappen dit zijn? Lees dan verder.

Wat kost een BV opheffen?

Stap 1: Contacteer Online Flex BV

Wanneer je hebt besloten om je BV te laten liquideren is de eerste stap in dit traject om ons te bellen, chatten of e-mailen. Wij geven jou advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

Stap 2: Opsturen van de benodigde documenten

Lever het paspoort van de bewaarder van de boeken (dit is meestal de aanvrager van het opheffen), statuten, KvK-uittreksel en eventuele gegevens van andere aandeelhouders aan.

Stap 3: Opstellen aandeelhoudersbesluit tot opheffing

Het opstellen van het Aandeelhoudersbesluit, waarin de aandeelhouders besluiten om de BV op te heffen, wordt door Online Flex BV gedaan. Het aandeelhoudersbesluit dient door alle aandeelhouders ondertekend te worden.

Stap 4: Uitschrijven KvK

Bij een turboliquidatie dient je BV uitgeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst. Dit doen wij voor je.

Stap 5: Hef alle zakelijke bankrekeningen op

Heb je gekozen om je BV middels een turboliquidatie te laten liquideren? Dan moet je zelf je zakelijke bankrekeningen opheffen. Online Flex BV is helaas niet bevoegd om dit voor jouw onderneming te regelen.

De BV is officieel opgeheven

Ter afsluiting van de turboliquidatie ontvang je van de KvK een officieel bericht dat je BV officieel is uitgeschreven uit het handelsregister. Wanneer je deze bevestiging hebt ontvangen horen wij dit graag van je.

Online Flex BV heft jouw BV op
Online Flex BV kan het opheffingstraject van jouw BV binnen 24 uur voor een vlijmscherp tarief van €199,- excl. BTW in gang zetten.

Start direct Lees meer over kosten BV opheffen 

Kom je er niet uit? Het team van fiscalisten en juristen staan klaar voor je!

Heb je een vraag over het oprichten van een BV? Of heb je een fiscale vraag? We helpen je graag op weg. Bij OnlineFlexBVoprichten krijg je direct een expert aan de lijn die je verder helpt met al je vragen.

Telefonisch bereikbaar:

  • Ma - Do: 09:00 tot 19:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Weekend: via chat of mail

Bereikbaar via chat:

  • Ma - Do: 09:00 tot 22:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 17:00
  • Weekend: 12:00 tot 17:00
Neem contact met ons op:   020 30 80 862