Stappenplan BV opheffen of liquideren | Liquidatie BV - hoe werkt het?

1. Stappenplan BV opheffen

Het stappenplan BV opheffen helpt je verder met het opheffen van jouw BV. Wil je jouw BV opheffen door middel van een turboliquidatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Online Flex BV kan jouw BV opheffen binnen in slechts 5 stappen. Benieuwd welke stappen dit zijn? Lees dan verder.

Wat kost een BV opheffen?

Stap 1: Contacteer Online Flex BV

Wanneer je hebt besloten om je BV te laten liquideren is de eerste stap in dit traject om ons te bellen, chatten of e-mailen. Wij geven jou advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

Stap 2: Opsturen van de benodigde documenten

Lever het paspoort van de bewaarder van de boeken (dit is meestal de aanvrager van het opheffen), statuten, KvK-uittreksel en eventuele gegevens van andere aandeelhouders aan.

Stap 3: Opstellen aandeelhoudersbesluit tot opheffing

Het opstellen van het Aandeelhoudersbesluit, waarin de aandeelhouders besluiten om de BV op te heffen, wordt door Online Flex BV gedaan. Het aandeelhoudersbesluit dient door alle aandeelhouders ondertekend te worden.

Stap 4: Uitschrijven KvK

Bij een turboliquidatie dient je BV uitgeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst. Dit doen wij voor je.

Stap 5: Hef alle zakelijke bankrekeningen op

Heb je gekozen om je BV middels een turboliquidatie te laten liquideren? Dan moet je zelf je zakelijke bankrekeningen opheffen. Online Flex BV is helaas niet bevoegd om dit voor jouw onderneming te regelen.

De BV is officieel opgeheven

Ter afsluiting van de turboliquidatie ontvang je van de KvK een officieel bericht dat je BV officieel is uitgeschreven uit het handelsregister. Wanneer je deze bevestiging hebt ontvangen horen wij dit graag van je.

Online Flex BV heft jouw BV op

Online Flex BV kan het opheffingstraject van jouw BV binnen 24 uur voor een vlijmscherp tarief van €219,- in gang zetten.

Start direct Lees meer over kosten BV opheffen

Mr. Thomas Esselink, Fiscalist en BV-oprichten expert, adviseerde meer dan 2.000 ondernemers

Ik ben één van de eigenaren van Online Flex BV. Heb je een fiscale vraag? Of wil je iets weten rondom het opheffen van je BV? Dan help ik je graag en vooral direct. Want bij ons krijg je altijd direct – zonder dat je hoeft te wachten – mij of een collega fiscalist aan de lijn.

Bereikbaar van 9:00 tot 19:00

020 30 80 862

Start met opheffen BV

Low Res-IMG_0033-79-bewerkt

Omhoog