GrowthTribe

GrowthTribe

Over GrowthTribe

GrowthTribe is Europa’s eerste Growth Hacking Academy en wordt ondersteund door Facebook, de Universiteit van Amsterdam (UvA) en StartupAmsterdam. GrowthTribe is de grondlegger van growth-hacking onderwijs in Europa en heeft inmiddels een indrukwekkend trackrecord in het onderwijzen van digital growth skills en data-gedreven marketing door experimenten. Studenten worden in korte tijd opgeleid tot volwaardige growth hackers, en maken kennis met termen zoals de “growth mindset”, “AAARR Funnel” en leren alles over de laatste tools en best practices. In de digitale tijd waarin we tegenwoordig leven is een enorme vraag naar datagedreven marketeers. GrowthTribe probeert het gat van de theorie van universiteiten en praktijk van bedrijven kleiner te maken. Er worden niet alleen studenten opgeleid, zo worden er ook trainingsdagen voor corporates gegeven, cursussen voor zzp’ers en nog veel meer. Momenteel zijn ze bezig met een grote internationale expansie en momenteel zitten ze onder andere in Frankrijk, Zweden, Nederland, Noorwegen, Finland en het Verenigd Koninkrijk.

Super begeleiding bij het oprichten van mijn bv de vragen die ik hadden zijn duidelijk uitgelegd en geen fratsen achteraf met extra kosten echt een aanrader voor iedereen.

David Arnoux Growth Tribe

Opgericht bij Online Flex

GrowthTribe heeft inmiddels meer dan 1200 mensen opgeleid, variërend van jonge professionals en startende oprichters tot marketing managers en CEO’s. Dus als je op zoekt bent naar een manier waarop je de basis kunt leggen voor de groei van je marketeers en je bedrijf? Dan ben je bij GrowthTribe op het juiste adres. Ze positioneren zichzelf als de onderwijsinstelling met het oog op de toekomst. In de afgelopen jaren heeft er ook steeds meer samenwerking plaatsgevonden met grote corporates. Ook grote bedrijven geloven dus in de kracht van growth hacking!

Ben jij ook benieuwd wat Online Flex voor jou kan betekenen? En welke rechtsvorm voor jou geschikt is? Doe de rechtsvormkeuzetest en dan helpen wij jou verder op weg! Klik hier. 

Ondernemer in beeld

GrowthTribe
Naam: David Arnoux
Sinds: 2015
Datum: april 2016
Diensten: BV oprichten