Notaris Den Haag

Als je een BV oprichten wilt oprichten in de regio Den Haag, dan ben je bij Online Flex BV Oprichten aan het juiste adres. Je hoeft maar 3 stappen te doorlopen en je kan beginnen met ondernemen:

1. invoeren gegevens
2. legalisatie
3. ontvang jouw documenten.
Online Flex BV heeft een selectie gemaakt van de beste notariskantoren van Nederland. Matzinger Eversdijk Notarissen uit Den Haag is het eerste notariskantoor dat zich 2012 aansloot bij ons. De Online Flex BV notaris in Den Haag is:

Geen juridische fabriek
Persoonlijk
Kundig op o.a. ondernemingsrecht
Waar bevindt de notaris Den Haag zich?
Je kunt terecht op het adres Alexander Gogelweg 32, 2517 JJ ‘s-Gravenhage. Op werkdagen geopend van 9:00 tot 17:00.

Waarom deze notaris Den Haag?

Matzinger Eversdijk Notarissen is opgericht op 1 januari 1994. Het kantoor heeft een hele goede naam in Den Haag, verworven door kwaliteit te combineren met een warme cliëntvriendelijke opstelling. Hans Matzinger: “Je tekent immers niet iedere dag belangrijke papieren. Dan moet je je wel op je gemak voelen en vertrouwen hebben.”

Hoe wordt een BV opgericht?

Als je een BV wilt oprichten rondom Den Haag, ben je bij Online Flex BV aan het juiste adres. Door het gebruik van onze unieke software kan je zelf online jouw gegevens invullen. Hierdoor kan de notaris veel sneller en efficiënter werken. Daarnaast bespaar je zelf tijd en geld. Als je eenmaal de gegevens hebt ingevuld dien je eenmalig te legaliseren bij een notaris. Vervolgens ben je klaar met de oprichting, worden de gegevens ingediend bij de Kvk en kan je aan de slag!

Plan jouw route

BV oprichten Den Haag

Gelegen in het centrum
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Adresgegevens

Alexander Gogelweg 32
2517 JJ ‘s-Gravenhage

werkdagen van 9:00 tot 17:00

Aangeboden diensten

BV oprichten
Holding oprichten
Eenmanszaak omzetten
Stichting oprichten
Aandelen overdracht
Statuten wijzigen
Administratie

Vragen? Bel gratis met onze fiscalist!

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862