IkbenFrits

IkbenFrits

Over deze onderneming

IkbenFrits is een ‘New Kid on the Block’. Een vernieuwende hypotheekaanbieder zonder duizenden mensen in dienst, zonder de verroeste systemen en trage molens zoals je die soms bij de bestaande aanbieders van hypotheken gewend bent. IkbenFrits heeft grondig uitgeplozen hoe het werkt, een hypotheek. Wie nou eigenlijk wat doet. Wat alle termen en voorwaarden betekenen. Wat precies de kosten zijn. En sindsdien geeft IkbenFrits het beste hypotheekadvies van Nederland.

"Snel, duidelijk, behulpzaam, geduldig. Het is immers niet alledaagse materie. Ik had een beetje ongebruikelijke situatie dat er snel een BV opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Dat is met een engelstalige optie overeenkomst opgelost. Al met al zeer tevreden!”

Thomas de Leeuw IkbenFrits

Opgericht bij OnlineFlex BV

Het is natuurlijk te gek dat het goed met IkbenFrits gaat. En dat steeds meer mensen de tools van IkbenFrits gebruiken. Maar het gaat IkbenFrits om iets anders: eerlijkheid. IkbenFrits wil dat jij het inzicht krijgt die je nodig hebt om weloverwogen een goede keuze te maken. Alle informatie. Heb je daar hulp bij nodig of wil je een expert spreken? Dan kan dat. IkbenFrits helpt je tot je het weet. Erewoord.

Ondernemer in beeld

IkbenFrits
Naam: Thomas de Leeuw
Sinds: 2015
Datum: februari 2015
Diensten: BV oprichten