Earth Water

EARTH WATER

Over deze onderneming

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten: EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinst die we realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we namelijk af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

Earth Water zet zich in voor schoner drinkwater over de hele wereld. Met de aankoop van een van de producten steun jij een betere wereld en kan Earth Water haar projecten continueren. Zo ondersteunen ze momenteel projecten in Sri Lanka, Kenia en Zimbabwe.

Patrick over Online Flex

“Ik was zeer te spreken over de moderne vorm van dienstverlening van OnlineFlex. Alles werd helder en duidelijk opgelegd en het proces was snel en keurig afgehandeld. Ik kreeg nog enkele goede tips voor de afhandeling van mijn oprichting en kreeg vervolgens in de mail alle belangrijke aandachtspunten voor in de toekomst nog eens netjes nagestuurd. Ik kan de service van Online Flex aan iedereen aanraden!”

Earth Water is inmiddels een begrip voor veel mensen.
EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van ruim € 1.000.000 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd. Drink daarom Earth Water, dan doe je gelijk wat goeds. De producten van Earth Water zijn tegenwoordig over de hele wereld te vinden en zijn goed vertegenwoordigd op beurzen door heel Europa.

Ook werkt het bedrijf met grote ambassadeurs in Nederland zoals de Bagels & Beans en DJ Lucien Foort.

Ben jij ook benieuwd wat Online Flex voor jou kan betekenen? En welke rechtsvorm voor jou geschikt is? Doe de rechtsvormkeuzetest en dan helpen wij jou verder op weg! Klik hier. 

Ondernemer in beeld

EARTH WATER
Naam: Patrick de Nekker
Sinds: 2017
Datum: juni 2017
Diensten: BV oprichten