Curious Kids

Curious Kids

Over deze onderneming

Kinderopvang Curious Kids biedt professionele, kindgerichte kinderopvang aan in een warme en huiselijke sfeer. Als gediplomeerd pedagoog wil de oprichtster, Ananda Hagens, haar eigen visie en professionaliteit doorvoeren in de pedagogische visie van kinderdagverblijf Curious Kids. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen individuele behoefte en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Curious Kids vind het belangrijk dat het kind in deze ontwikkeling optimaal wordt ondersteund en elke dag weer wordt uitgedaagd zichzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen.

 

”Zeer snelle service bij het oprichting van een nieuwe BV voor ons. Vriendelijke medewerkers en nette afhandeling! Zeer tevreden en wij zullen zeker in de toekomst meer gebruik maken van deze service.”

Ananda Hagens Curious Kids

Opgericht bij OnlineFlex BV

De filosofie van Curious Kids is dat kinderen met een gezond lichaam zich op sociaal en cognitief gebied beter kunnen ontwikkelen. Dus daarom eten ze bij Curious Kids biologisch. Vanaf het moment dat het kind geboren wordt ontdekt het de wereld om zich heen. Elke dag is een ontdekking en elke dag leert het kind nieuwe dingen. Kinderen hebben een aangeboren innerlijke creativiteit. Curious Kids wil deze creatieve ontwikkeling van het kind zoveel mogelijk stimuleren en naar boven halen.

Ondernemer in beeld

Curious Kids
Naam: Ananda Hagens
Sinds: 2010
Datum: februari 2011
Diensten: BV oprichten