Blueprint Eyewear

Blueprint

Over deze klant en onderneming

Blueprint Eyewear is een jong en hip zonnebrillenmerk, opgericht in hartje Amsterdam. Sinds 2013 zijn zij bezig met veroveren van de zonnebrillen markt. Nadat een paar jongens een gek idee hadden om eigen zonnebrillen te gaan ontwikkelen bleek dit toch al snel een reële mogelijkheid. Deze kans werd met beide handen aangepakt en sindsdien hebben ze niet meer omgegekeken. Bij Blueprint kun je naast kiezen uit het brede assortiment ook je eigen zonnebril ontwerpen. Spiegelglazen, felle kleuren of gewoon strak in het zwart. Een zonnebril helemaal naar jouw smaak en waarvan je zeker weet dat je hem niet snel ergens anders zal zien. Dat maakt Blueprint uniek.

Blueprint levert ook snow goggles, zo weet jij zeker dat je de show steelt op de piste. Ook deze goggles kunnen helemaal naar eigen smaak samengesteld worden. Sinds kort bieden ze ook beanies aan. Blueprint heeft een groot team van team riders en ambassadeurs die zich allemaal op extreme sports richten. Zo dragen verschillende kitesurfers, skiërs, paragliders, freerunners en surfers de producten van Blueprint.

De jongens van Blueprint Eyewear zitten niet niet stil. Naast zonnebrillen werken zij aan andere concepten. We zien dan ook veel van onzelf terug in dit bedrijf. Succes werkt verslavend, ondernemen is hard werken maar ook gewoon heel leuk en alle lastige regels en wetten vallen in de praktijk vaak best mee!

- Eenvoudige/duidelijke online wizard
- Snel geregeld
- Goede prijs
- Snelle en goede support
- Fijne aandachtspunten via e-mail in de dagen na oprichting

Floris Zwolsman Blueprint Eyewear
Ben jij ook benieuwd wat Online Flex voor jou kan betekenen? En welke rechtsvorm voor jou geschikt is? Doe de rechtsvormkeuzetest en dan helpen wij jou verder op weg! Klik hier. 

Ondernemer in beeld

Blueprint
Naam: Floris Zwolsman
Sinds: 2016
Datum: juni 2017
Diensten: BV oprichten