Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Firm24 B.V. en al haar gelieerde ondernemingen (“wij”) wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Wij zijn niet is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Opmerkingen en suggesties ter verbetering van de website kan je mailen aan de webmaster. Dit e-mailadres is niet bedoeld om inhoudelijk advies te verkrijgen. Daarvoor kan je contact opnemen met onze klantenserice.

Terug naar de homepage

Omhoog