Wij helpen u graag met het oprichten van uw BV. Onze klanten doorlopen de procedure nu al sneller dan het autoritje naar de lokale notaris. Naast snelheid willen wij u een ultieme, professionele en onvergetelijke klant-ervaring bieden. Daarom voerden wij afgelopen maand deze 4 verbeteringen door. Bekijk ze hier

Verbetering 1 – Sneller door de procedure

Op basis van feedback van inmiddels ruim 3200 ondernemers hebben wij ons aanvraagproces overzichtelijker gemaakt.

Aan de rechterkant ziet u het stappenplan van start tot oprichting voor een BV.

Achter iedere stap ziet u duidelijk wat er concreet van u verwacht wordt. Een gedetailleerde uitleg van de stappen vindt u onder de tab “Mijn oprichting”.

Verbetering 2 – Bedrijfsnaam check

Wij hebben een directe koppeling met de Kamer van Koophandel zodat u direct kunt zien of de bedrijfsnaam voor uw nieuwe BV of stichting al in gebruik is.

Verbetering 3 – ZELF Onnodige belastingdruk voorkomen

Met de overeenkomsten uit ons aandeelhouderspakket, voorkomt u onnodige verrassingen of extra belastingdruk. Vanaf nu stelt u deze overeenkomsten zelf moeiteloos op.

U logt in en via een eenvoudig vraag-antwoorden-spel, stelt u zelf de overeenkomst op. Vervolgens downloadt u deze in WORD en tekent u de overeenkomst. Wilt u liever een review van een jurist? Geen probleem! Ook dat kan bij ons voor een vaste prijs. Neem gerust contact met ons op.

Verbetering 4 – Uw vragen sneller beantwoord

Stel u oriënteert zich op onze website op het oprichten van een BV? Of het omzetten van uw eenmanszaak naar een BV? U heeft vragen, maar u kunt even niet bellen.

Dan kunnen wij u toch ondersteunen met uw aanvraag. Sinds vorige week hebben we namelijk zowel een chat als een meekijkfunctie in ons aanvraagformulier.

Uw voordelen: – Wij zien waar u vastloopt en kunnen u hierin ondersteunen – Uw privacy is gewaarborgd, want wij zien niet alles wat u invult – U heeft altijd hulp bij de hand – U kunt hiermee daadwerkelijk binnen 10 minuten uw aanvraag afronden


Lees meer: