Besloten Vennootschap Oprichten

by Rick Schmitz, september 24, 2018
Maandag tot vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 19:00.Bekijk alle klantreacties →
bv-oprichten-in-5-stappen
Via Online Flex BV oprichten kan je snel, eenvoudig en 100% vertrouwd, een BV oprichten.
Wat zit er bij ons bij de prijs in? Oprichting in 3 – 4 dagen Alle notariële kosten inbegrepen Uittreksel Kvk* Begeleiding en advies van fiscalisten Digitale inschrijving KvK Persoonlijke online omgeving* Inclusief uittreksel KvK à €12,-, excl. eenmalige inschrijvingskosten à €50,- (dit betreft een aparte factuur die je van de KvK ontvangt)
Via Online Flex BV oprichten kan je snel, eenvoudig en 100% vertrouwd, een BV oprichten.
[fancy-table-2]

Speciale wensen voor BV oprichting? Ook dan de laagste prijs


Online Flex BV
Extra aandeelhouder€45
Extra aandeelhouder is bestaande BV€75
Oprichten per volmacht€0
Oprichten in 24 uur€195

BV oprichten in 3 simpele stappen

Vul de gegevens van je BV in.

Doorloop de stappen in 10 minuten Ontvang direct een gratis conceptakte Betaal nadat je hierover tevreden bent

Je BV wordt opgericht.

Ontvang definitieve concepten Legaliseer bij ons of de notaris Alles wordt in orde gemaakt

Ontvang je documenten.

Ontvang je statuten en documenten In je persoonlijke online dashboard En ook per post thuis

BV oprichten – 100% volledig

All-in tarief, geen verborgen kosten Bij Online Flex BV wordt jouw aanvraag voor het oprichten van een BV 100% volledig en compleet afgehandeld tegen ons scherpe tarief vanaf €245,- (excl. Btw). Voor deze all-in prijs krijg je van ons een afschrift van de oprichtingsakte, het aandeelhoudersregister en het uittreksel uit het handelsregister waaruit blijkt dat jouw werkmaatschappij is ingeschreven. Hieronder vind je een korte uitleg van alles wat is inbegrepen.Gratis de concept oprichtingsakte in je persoonlijke dashboard Bij Online Flex BV heb je direct na het doorlopen van de online stappen (hetgeen doorgaans circa 10 minuten in beslag neemt) jouw concept oprichtingsakte tot je beschikking. Daarmee verloopt het oprichtingsproces van jouw BV dus een stuk sneller dan bij andere aanbieders.Alle notariskosten inbegrepen De kosten voor de notariële controles (GBA, VIS, faillissementsregister, etc), het opstellen en passeren van de akten alsmede het digitaal inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel zijn inbegrepen.Gratis volmacht en legalisatie Normaal gesproken moet je aanwezig zijn tijdens het opmaken van de definitieve oprichtingsakte bij de notaris. Om tijd te besparen, kan je de notaris een volmacht verlenen voor het passeren van de akte. De volmacht dient in het bijzijn van een notaris te worden getekend (legalisatie). Dit kan gratis bij onze notarissen.Digitale inschrijving bij de Kamer van Koophandel Nadat de oprichtingsakte is gepasseerd worden de Kamer van Koophandel formulieren digitaal ingediend bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Na inschrijving tref je een upload van het bewijs van deze inschrijving (uittreksel) aan in jouw persoonlijke dashboard. De eenmalige contributie van de Kamer van Koophandel niet inbegrepen. Dit betreft een rechtstreekse factuur aan de nieuwe vennootschap en is ter vervanging van de vroegere jaarlijkse KvK bijdrage.Altijd op de hoogte via jouw digitale gebruikersomgeving Met je inloggegevens kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang krijgen tot jouw Online Flex BV dossier en de status bekijken van de oprichting van jouw BV oprichting.

BV oprichten – Extra opties

Niet elke oprichting van een BV is juridisch-technisch gelijk. Daarom zijn maatwerk en extra opties altijd mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van extra opties en mogelijkheden. Aan deze opties kunnen geringe kosten verbonden zijn. Deze worden hieronder toegelicht.Meerdere aandeelhouders (45 euro per extra aandeelhouder) De notaris is verplicht om de identiteit en de geldigheid van een legitimatiebewijs te verifiëren. Dit doet hij aan de hand van diverse checks zoals: GBA (Gemeentelijke Basis Administratie), het Kadaster, het Insolventie- en Curateleregister, de Kamer van Koophandel en een VIS controle (Verificatie Identificatie Systeem). Hierdoor zijn wij genoodzaakt additionele kosten per aandeelhouder / bestuurder te rekenen.Oprichter is niet in Nederland woonachtig Als de oprichter niet in Nederland woonachtig is, dan staat deze niet vermeld in de Gemeentelijke Basis Administratie. De notaris moet dan de verificatie handmatig uitvoeren. Daarvoor worden extra kosten gerekend.Oprichter is bestaande vennootschap (30 euro) Indien de nieuwe BV wordt opgericht door een bestaande vennootschap, dan zullen de bevoegdheden van de bestuurders van die vennootschap moeten worden geverifieerd bij de Kamer van Koophandel aan de hand van een recent uittreksel en de statuten.Afwijking van de standaardakte In geval van stemrecht- / winstrechtsloze aandelen, statuten voor een advocatenkantoor of als er een Raad Van Commissarissen moet worden vastgelegd in de akte, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.BV oprichten binnen 24 uur Als binnen 24-uur een BV opgericht wilt hebben, moeten alle lopende zaken wijken voor de oprichting van de nieuwe BV. Deze spoedservice kan tegen extra betaling.Meer informatie over de besloten vennootschap (zoals voordelen, aansprakelijkheid, dga loon en veel meer) kan je hier vinden.

Florian Rost van Tonningen van Appromoters.com

Thomas van der Kleij van Tapfiliate.com
Nog niet zeker over het oprichten van een BV? Weten hoe eenvoudig je een BV kan oprichten? Benieuwd hoe je geld bespaart bij jouw BV oprichting? Tips om minder belasting te betalen?Bel dan gratis met een van onze fiscalisten. Zij beantwoorden maar al te graag jouw fiscale vragen rondom het oprichten van een BV, stichting of holdingstructuur. Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862 Meer reviews op onze klant ervaringen pagina of bekijk ze op de objectieve en onafhankelijke review-dienst van Kiyoh
Je maakt een persoonlijk account aan met jouw e-mailadres en een wachtwoord.Daarna stellen wij je een aantal vragen over de nieuwe BV. Wat wordt de naam van de BV? Welke activiteiten gaat de BV verrichten? Wie zijn de aandeelhouders? Gedurende het invulproces beantwoord je direct de benodigde vragen voor de KvK inschrijving, zodat je deze (vaak als onduidelijk en moeilijk ervaren) formulieren zelf niet meer hoeft in te vullen!Op basis van jouw antwoorden wordt direct door onze software een concept oprichtingsakte gegenereerd. Dit duurt circa 10 minuten. De akte kan je uitprinten, doornemen en eventuele wijzigingen doorgeven.
Na jouw betaling met iDEAL of PayPal, genereert onze software direct een volmacht en een Personal Data Card (“PDC”). Met de volmacht, PDC en je paspoort ga je naar een Online Flex BV Oprichten notaris of een notaris bij jou in de buurt.Vervolgens verwerken wij alle gegevens, stellen wij de finale conceptakte op en zetten wij deze voor akkoord klaar in jouw persoonlijke dashboard. Daarna neemt de notaris telefonisch contact met je op om eventuele wijzigingen op de akte met je door te nemen. Na akkoord passeert de notaris de akte en schrijft de BV in bij de Kamer van Koophandel.
Per post ontvang je de oprichtingsakte en het aandeelhoudersregister. Tevens staat er een kopie van de oprichtingsakte en het bewijs van inschrijving in het handelsregister klaar in jouw dashboard. Met deze stukken kan je direct jouw zakelijke bankrekening openen.Het proces kan in 3 tot 4 werkdagen zijn afgerond. Liever spoed? Je BV oprichten in 1 dag kan ook bij ons, voor €195 euro extra. Je kan dit aangeven in de oprichtingsprocedure.