BV opheffen

Vanaf €199,- excl. BTW
Je bent tot de conclusie gekomen dat het beter is om niet verder te investeren in je BV. Je kunt jouw BV opheffen met behulp van een turboliquidatie. Het is echter cruciaal om een doordacht besluit te nemen op het juiste moment. Wij helpen je hierbij.

Wat krijg je allemaal voor het bedrag van €199?

  • Indiening bij het handelsregister van de KvK
  • Opstellen van het aandeelhoudersbesluit
  • Verschaffing van documenten
  • Updates van vorderingen
  • Juridisch advies
  • Hulp per chat en telefoon 1e lijn

BV opheffen

De Holdingstructuur biedt belastingvoordeel bij BV opheffen

Als je een werkmaatschappij die deelt uitmaakt van een holdingstructuur liquideert kan je meestal het liquidatieverlies aftrekken van de winst van de moeder maatschappij. Zo levert je verlies toch nog wat op. Bij een liquidatieverlies van €100.000 betekent dat een potentieel belastingvoordeel van €25.000 (25% vennootschapsbelasting * 100.000).

Als het nog niet duidelijk is wat je in jouw specifieke situatie moet doen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Hier lees je meer informatie over de besloten vennootschap

Kom je er niet helemaal uit?

Onze juridische experts staan voor je klaar!
Start een chat of bel ons op 020 30 80 862
Onze klantenservice is bereikbaar:
Werkdagen van 09:00 - 19:00 (vrij. tot 17:00)
Of chat in weekend 12:00 - 17:00
Via de chat reageren we binnen 5 minuten!

Online BV opheffen in 3 simpele stappen

BV opheffen inventariseren

✓ Neem contact met ons op
✓ Krijg van ons direct een reactie
✓ Weet in 15min. waar je aan toe bent

BV opheffen in gang zetten

✓ Wij regelen noodzakelijke documenten
✓ Wij informeren Kamer van Koophandel
✓ Wij schrijven je BV uit

BV opheffen afronden

✓ Alle documenten online in je portal
✓ Je heft zelf je bankrekeningen op
✓ Belanghebbenden licht je zelf in

Fiscale vragen? Bel gratis met onze fiscalist!

  • Nog niet zeker over het opheffen van je BV?
  • Weten hoe eenvoudig je BV kunt opheffen?
  • Meer weten over turboliquidatie?

Bel dan gratis met een van onze fiscalisten. Zij helpen je graag met antwoorden op alle fiscale vragen rondom het oprichten van een BV, stichting of holdingstructuur.

Bel ons direct → (+31) 020 30 80 862 of stel een vraag.

“Absolute aanrader! Online Flex BV oprichten heeft ons geholpen met nieuwe bedrijfsstructuren en de administratie in absolutely no-time en tegen een zeer laag tarief! Het is een groep échte die-hard professionals en zeer prettig om mee samen te werken.”

Florian Rost Appromoters.com

“Supersnelle, persoonlijke service en tegen 1/3 van wat ik voorheen betaalde voor het oprichten van een BV. Tijdens het BV oprichten kon ik telkens terecht voor advies. Kortom: Super!”

Thomas van der Kleij Tapfiliate.com

Vijf belangrijke dingen die je moet weten over BV opheffen

1. BV opheffen kan goedkoper zijn dan aanhouden

BV opheffen of aanhouden? Heb je als ondernemer een BV? Dan zijn daar – ook als je niet onderneemt, kosten aan verbonden. Denk aan bijvoorbeeld de administratie voor het opstellen van je jaarrekening. Kies je voor BV opheffen? Dan ben je van die kosten af. BV opheffen kost ruim €200. Een jaarrekening opstellen al snel een veelvoud. BV opheffen.

2. BV opheffen gaat sneller dan je denkt

BV opheffen een langdurig traject? Valt best mee. Op basis van onze intake met het formulier BV opheffen bellen onze fiscalisten je direct op voor een juridische en fiscale quickscan. Op basis daarvan zetten we het BV opheffen direct in gang.

3. BV opheffen is goedkoper dan je denkt

“BV opheffen? Zal wel duur zijn denken veel ondernemers”. Dat valt best mee als je weet hoe het werkt. Onze specialisten zijn er goed in thuis. Door toepassing van onze kennis en technologie kan het BV opheffen al voor €199.

4. BV opheffen kan ook met schulden

Er zitten schulden in je BV? En toch wil je BV opheffen? Veel ondernemers denken dat dat niet kan, zonder als bestuurder van de BV risico’s te lopen. Dat hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Vul ons formulier BV opheffen in onze juristen gaan met jou kijken welke risico’s jij loopt bij BV opheffen.

5. Informatie over BV opheffen is vaak gratis

Je wilt wat weten over BV opheffen of een turboliquidatie en hikt op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Informatie over BV opheffen is vaak gewoon gratis. Kijk op onze site. Of vul het formulier BV opheffen in. Onze BV opheffen specialisten bellen je binnen 2 uur terug voor een gesprek. Natuurlijk is jouw situatie uniek en niet zomaar vergelijkbaar met die van andere ondernemers. Doe daarom onze gratis quickscan BV opheffen. Met deze unieke quickscan stellen onze fiscalisten en juristen vast of BV opheffen voor jou de juiste route is. En hoe je zo snel mogelijk kan beginnen met BV opheffen.